Splaiul Unirii nr. 6, clădirea B3A, etaj 4, modul 3, sector 4, București, România
0733.000.034 / 0772.295.840 office@younique.ro

despre noi

Noutăți

Top 5 finanțări nerambursabile / fonduri europene ale anului 2020

Noutati fonduri nerambursabile

Despre noi

Younique Advisers este parte a grupului de firme de consultanță Tipique și oferă clienților săi de peste 20 ani servicii complete de elaborare, implementare, decontare a cheltuielilor și monitorizare a proiectelor cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană și Guvernul României.

Suntem specializați în diverse domenii de activitate: agricultură, IT, irigații, construcții, energie verde, servicii medicale umane și veterinare, tipar și print, industrie, pensiuni, hoteluri, SPA-uri, startup- uri etc, consultanță de afaceri, protecția mediului, project management, six sigma, cursuri de formare profesională acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări din România .

Echipa Younique Advisers este formată din tineri profesioniști specialiști în domeniul economic, al fondurilor nerambursabile și al formării profesionale.

 

Lăsați-ne un mesaj în formularul de contact și veți fi contactat în 24 de ore de unul dintre consultanții noștri pentru proiectul dvs.

FONDURI NERAMBURSABILE

Fonduri jos pe alte pagini

Beneficiari eligibili (fermieri): PFA, I.I., SRL, societati agricole, cooperative, grupuri de producatori, SCA, SCS, SA Mai mult
Submasura 4.3 - componenta a1) "Infrastructura de Irigatii" Mai mult
Axa 4, DMI 4.2 "Valorificarea resurselor regenerabile de energie pentru producerea energiei verzi" Mai mult
Masura 221 "Prima împădurire a terenurilor agricole" Mai mult
Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.
Henry David Thoreau